Opticris

Povestea Opticris a inceput in urma cu 20 de ani in Cluj-Napoca, la initiativa sotilor Elena si Cornel Cristescu. Opticris este parte a Grup Cris si este in prezent lider de piata in domeniul opticii medicale din Romania. Compania detine totodata si singura fabrica de rame de ochelari din Romania, producand brand-ul propriu CRIS.

Primul centru Opticris de optica medicala a fost inaugurat in 1993 in Cluj-Napoca. Astazi, compania detine 24 de centre de optica medicala in 11 orase din Romania: Cluj-Napoca, Bucuresti, Targu-Mures, Oradea, Arad, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Constanta, Bacau si Iasi.

Incepand din 1997, Opticris este singurul distribuitor in Romania al liderului mondial Luxottica, pentru peste 20 de brand-uri.

Valorile noastre

1. Traditie si excelenta

Istoricul marcii OPTICRIS, flexibilitatea serviciilor si calitatea incontestabila a produselor si serviciilor, pozitioneaza compania drept lider pe piata de optica din Romania.

2. Incredere si calitate

Dorinta noastra este de a dezvolta parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si calitate. Din acest motiv, am ales sa dotam toate cabinetele si laboratoarele medicale cu aparatura medicala de diagnosticare si executie de ultima generatie.

3. Adaptabilitate si valoare adaugata

Stim ca valoarea pe care o adaugam in fiecare zi contractelor cu partenerii nostri garanteaza succesul de ambele parti, de aceea practicam o politica de preturi speciale si oferte exclusive.

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

201-500

Company type: 

Public Company

Founded year: 

1993

Share this page