Rubigo.dk

Rubigo er resultatet af passion, engagement og kreativitet. Virksomheden er et enkeltmandsfirma, som drives af Gitte Juhl.

Rubigo er et lille lokalt bureau, som i praksis fungerer som en hjælpende hånd til en række virksomheders interne marketingafdelinger. Rubigo udarbejder også opgaver for virksomheder, der ikke har en marketingafdeling men som stadig har behovet for markedsføring.

Rubigo er din eksterne marketingkoordinator, tekstforfatter, grafiker, mediedesigner og sparringspartner. Ved at vælge en ekstern samarbejdspartner som Rubigo, har dit firma ingen faste personaleomkostninger og skal ikke ud og lave store investeringer i udstyr og programmer. Du kan hyre Rubigo ind, som det passer ind i jeres behov.

Rubigo har en solid erfaring i at udarbejde forskellige tryksager til alverdens formål. Hvad enten du har behov for den overskuelige flyer til messen, det informative dog sælgende produktark, den engagerende brochure eller blændende profilbrochure med branding af din virksomhed for øje, så kan Rubigo hjælpe.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2014

Share this page