ETL Nederland

ETL biedt als specialist en sparringpartner een brede dienstverlening op het gebied van accountancy, controle, fiscaal en juridisch advies, personeelsadvies en salarisverwerking, corporate finance, fusies en overnames.

Zoek je een accountantskantoor dat net als jij kansen ziet, open-minded kijkt voorbij de grenzen van de organisatie? Het is onze drive om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Om je onbezorgd te laten ondernemen, met oog voor jou als mens, jouw organisatie en doelen.

Met vier zelfstandig opererende vestigingen in Nederland kun je bij ETL terecht voor een full service pakket. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijke adviseur, die kan terugvallen op een multidisciplinair team van specialisten; accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts. We werken met mensen voor mensen. Dat doen we op een eerlijke, gelijkwaardige manier. Wij zijn groot maar ook klein, want ons kantoor bij jou in de buurt kent de weg in jouw regio. Door onze specialisaties zijn we thuis in vele branches. Wil je grenzen verleggen en ondernemen in het buitenland? Maak dan gebruik van onze internationale expertise. ETL is sterk groeiend en nu al vertegenwoordigd in 44 landen.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

51-200

Company type: 

Partnership

Founded year: 

2016

Share this page