The Human Embassy

The Human Embassy ondersteunt bedrijven bij hun marketinguitdagingen met een focus op ambassadeurschap. De integratie van deze ‘human2human’ benadering start bij de eigen medewerkers, met name: in welke mate doorleven zij de missie en de waarden van de organisatie reeds; hoe goed kunnen ze het verhaal brengen en zo op een authentieke manier de boodschap van het bedrijf verspreiden in hun netwerk; hoe gelukkig voelen ze zich en hoe betrokken zijn ze bij het succes van de organisatie? M.a.w. wat hebben zij nodig om ambassadeur te kunnen zijn?

Deze thema’s bevinden zich op het kruispunt van Marketing, HR en de overkoepelende bedrijfsleiding/cultuur. Het is onze missie om organisaties te begeleiden bij dit ganse change traject, strategisch en tegelijkertijd daadkrachtig met concrete acties zoals nulmetingen (geluk, betrokkenheid, ambassadeurschap, …), workshops, storytelling waarbij er een actieve ambassadeursrol is weggelegd voor de medewerkers, etc.

Wij werken hierbij op maat van het bedrijf en zoomen vanuit een holistisch perspectief in op de prioritaire behoeften om geleidelijk aan een versterkend human2human systeem te creëren met een positieve invloed op de economische resultaten van de organisatie.

Voor meer informatie, check www.thehumanembassy.be

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2014

Share this page