OTTO BROKER

Otto Broker este primul broker de asigurari autorizat din Romania, cu o experienta de 15 ani in domeniu.
Infiintata in 2001 sub numele Total Advisor, compania noastra ofera servicii de brokeraj de asigurari atat pe segmentul corporate, cat şi in zona retail. Ne-am diferentiat inca de la inceput prin calitatea serviciilor si profesionalismul pus în slujba clientilor.

In 2008, am devenit Otto Broker si am inceput un nou capitol al dezvoltarii, cu delimitarea clara a celor doua divizii Otto Broker: retail si corporate.

In 2009, am lansat alaturi de Carrefour proiectul naţional „Asigurari pentru toti” si ne-am consolidat pozitia de lider pe segmentul asigurarilor in centre comerciale. Acum, cu 30 de birouri de vanzari in 14 orase din tara, suntem cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail din centre comerciale, fiind partener Carrefour si Cora.

Suntem membru al International Credit Brokers Association (ICBA), cel mai mare parteneriat global de brokeri de asigurare de credit comercial

In prezent, Otto Broker este cel mai mare angajator din brokerajul in asigurari din Romania, cu o echipa de 130 de oameni. Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este bazata pe comunicare permanenta, din momentul cumpararii politei si pe tot parcursul colaborarii, fiind mereu la dispozitia acestora cu sfaturi si informatii suplimentare.

In viziunea Otto Broker, un program de asigurari mai bun nu trebuie sa fie mai scump, ci mai eficient. Inovatia este o caracteristica a muncii noastre si privim fiecare obstacol ca pe o oportunitate de a aduce produse unice pe piata, care sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nostri. Otto Broker inseamna totodata eficienta, initiativa si integritate in toate serviciile oferite, precum si accesibilitate foarte ridicata si atitudine pozitiva, orientata catre succes.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

51-200

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2001

Share this page