Plusgymnasiet AB

År 2008 öppnade vi vår första skola och idag finns vi på 14 orter runtom i Sverige. Vi jobbar för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas både med skolan och i arbetslivet. Våra lärare bryr sig om hur du har det och hur det går i skolan. Vi tycker det är viktigt att variera sättet du lär dig på och engagerar oss för att undervisningen ska vara intressant, spännande och rolig. Alla våra elever har nära kontakt till mentor som följer dig lite extra under din studietid. Du som elev har även tillgång till läxhjälp varje vecka.

Plusgymnasiet är en etablerad gymnasieskola som är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsaktör med över 90 000 elever och 20 års erfarenhet av verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.

Plusgymnasiet Ger mer genom:
- PPM – Plusgymnasiets pedagogiska modell – vi kvalitetssäkrar att du får en modern och individanpassad utbildning i enlighet med våra ledord – driva, utmana, våga, testa, skapa, dela.
- Alla våra skolor har Plustimmar varje vecka där du får individuell coaching för att nå dina mål.
- PlusAwards – Plusgymnasiets egen Oscarsgala för eleverna, av eleverna och med eleverna.
- Vi lyssnar på våra elever – bl.a. genom kursutvärderingar – alla elever får lämna synpunkter på vad pedagogerna gör bra och vad som kan bli bättre.
- Praktik (APL) – Vi förbereder dig som går ett yrkesprogram för arbetsmarknaden.
- Vi arbetar med behöriga ämneslärare och erfarna yrkeslärare.
- Elevhälsa - alla våra skolor har tillgång till skolsyster, skolläkare, specialpedagog, psykolog och kurator.​

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

201-500

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2008

Share this page