Prevent-IT

Prevent-IT is een technisch vooruitstrevende, klantgerichte en stabiele en ICT dienstverlener. Onze kernactiviteit is het ontwerpen implementeren en beheren van complexe netwerk omgevingen bij lokale overheden en het MKB+. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren van gevirtualiseerde netwerkoplossingen met als specialisatie het implementeren van virtual desktop oplossingen. Prevent-IT is ook de IT partner die klanten kwalitatieve Cloudoplossingen biedt en diverse Managed Services

ICT is een vitaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Een onmisbare ondersteuning van de processen in uw organisatie. Daarom bent u gebaat bij een proactieve partner die u al uw zorgen rondom ICT uit handen neemt. In nauw overleg met u bepalen we hoe we uw bedrijf door een effectieve inzet van ICT naar topprestaties kunnen leiden. Daarbij nemen we u alles uit handen, zodat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten.

Unieke ICT-oplossingen en ondersteuning
Prevent-IT onderscheidt zich door een open en persoonlijke aanpak. We beseffen dat uw bedrijf uniek is en belang heeft bij een ICT-oplossing en ondersteuning op maat. We besteden veel aandacht aan een gedegen voorbereiding en hechten waarde aan heldere communicatie. Duidelijk én direct. Het is immers onze missie om uw wensen en ideeën om te zetten in een ICT-omgeving die uw bedrijfsprocessen optimaliseert.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2002

Share this page