BARSA TOOLS

Situată in partea de vest a României, in oraşul Timişoara SC Barsa Tools S.R.L. este una dintre cele mai dinamice companii ce operează pe piata din România. Compania a fost fondată in anul 2011 si se ocupa cu importul si distributia de scule și unelte, Din 2013 Barsa tools devine importator si distribuitor a celui mai mare producator de tehnică de sudură LINCOLN ELECTRIC. Acesta produce; electrozi, sârmă de sudură, aparate de sudură, pistoleți pentru echipamentele de sudat. Din acest moment Barsa tools începe dezvoltarea, iar în 2015 Barsa tools devine și importatorul și distribuitorul fabricii IZAR CUTTING TOOL din Spania. Producător de; burghie, tarozi, freze, panze pentru pendular. . Izar cutting tools culege premii după premii pentru calitatea produselor.
In noiembrie 2015 devenim reprezentanță pentru ROMÂNIA a producătorului de renume mondial NUOVO KOLOR ITALIA. Aceștia produc antimucegai și colorant universal.
Acum portofoliu comercializat de Barsa tools cuprinde mii de produse sub marci de succes care au câstigat încrederea consumatoriilor și utilizatorilor din lume.

Principalul obiectiv este satisfactia clientului. Prin urmare oferim o gama completa de produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Constienti ca piata este in continua schimbare, vom face toate eforturile pentru a va asigura ca oferta noastra v-a cuprinde intotdeauna solutii de ultima generatie. In procesul de imbunatatirea a gamei de produse factorul determinant v-a fii calitatea, deoarece calitatea este un factor determinat de inovare. In fiecare zi avem grija sa livram la timp, toata marfa, la toti clientii, in cele mai bune conditii. Speram ca eforturile noastre, in inbunatatirea continuă a muncii si consolidarea ofertei vom gasi recunoasterea clienţilor exigenţi si a celor noi.
Preturile foarte stabile si competitive sunt coloana vertebrală a succesului nostru comercial atât zonal cât si naţional.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2011

Share this page