Kunuku Aqua Resort Curacao

Kunuku Aqua Resort is een resort, centraal gelegen op Curacao, dat in juli 2011 is geopend.

Wij zijn een gezellig familiepark, met veel vertier voor de kinderen door speeltuintjes , een groot zwembad met glijbaan en zelfs kinderopvang. In het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig voor het organiseren van activiteiten voor jong en oud. Door de centrale ligging van een aantal parkeergelegenheden is het verkeer op het park minimaal. Ook de actieve vakantieganger kan naar hartenlust genieten van vele verschillende activiteiten zoals mountainbiken, jetskiën, duiken en golfen. Door de landelijke ligging zal ook de rust-zoeker van ons resort kunnen genieten.

De appartementen
Een appartement bestaat uit 3 slaapkamers (met airco’s), 2 badkamers, woonkamer, keuken en heerlijke porch (veranda) en is luxe ingericht. Elk appartment heeft een TV, CD/DVD speler, telefoonaansluiting en is voorzien van gratis WIFI (draadloos internet). De keuken van alle luxe voorzien, met combi-magnetron, vaatwasser, koffiezetter, waterkoker e.d.

Op het park is een wasgelegenheid aanwezig voorzien van wasmachines en een droger, waarvan tegen betaling gebruik gemaakt kan worden. Kinderartikelen zijn op aanvraag gratis verkrijgbaar. Ook worden er auto’s en jetski’s vanuit het park verhuurd.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2010

Share this page