Silex-IT

Silex IT levert diensten op het gebied van ICT networking. Met gecertificeerde engineers en partners leveren wij topkwaliteit producten. Hierbij houden wij als eerste rekening met de wensen van u als klant, maar ook werken wij met de geldende marktstandaarden, zodat ondersteuning op hardware en software door leveranciers gegarandeerd is.

Onze methode en ervaringen sluiten aan bij alle bedrijfstypen en omgevingen, van MKB en Multinationals tot Datacenters.

Advies:

Heeft u een ICT netwerk gerelateerd vraagstuk of behoefte aan advies? Silex IT helpt u graag bij het vinden van een antwoord. Wij werken samen met u aan een oplossing en u ontvangt op basis van uw behoefte een rapport met aanbevelingen waar u direct mee aan de slag kunt.

Ontwerp:

Silex IT heeft ruime ervaring in het ontwerpen van verschillende type netwerken en is goed in staat om de wensen van de klant te vertalen naar een krachtig ontwerp. Of dit nu gaat om no-nonsense switching of om complexe security oplossingen. Van hoog beschikbaar in een datacenter, tot lean and mean in uw bedrijfspand.

Onze ontwerpen zijn helder geschreven en direct implementeerbaar. Wij nemen u in het ontwerp mee in de ontwikkeling van concept tot aan de bekabeling.

Implementeren:

Wie heeft het niet? Een nieuwe firewall, die snellere switch of wifi access point, maar hoe stel je deze goed in? Silex IT helpt u uit de brand met kennis en kunde op gebied van vele hardwarecomponenten. Wij stellen het zo in dat deze optimaal functioneert!

Beheren:

Beheren van uw ICT netwerk vraagt specialistische kennis en vaak kostbare resources. Silex IT biedt de oplossing door flexibele resources en betaalbare beheerdiensten aan te bieden. Als klant profiteert u van veel kennis en ervaring, zonder dat u daarvoor iemand in vaste dienst hoeft te nemen.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Public Company

Share this page