Modus Vivendi BV

Modus Vivendi is een organisatie die mensen met schuldenproblemen helpt, bijstaat, adviseert en informeert. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende producten en diensten. Deze diensten bieden wij aan aan personen, bedrijven en organisaties die op enigerlei wijze te maken hebben met schuldenproblematiek.

Dit doen wij middels:

Schuldbemiddeling
Budgetbeheer
Beschermingsbewind
Bewindvoering WSNP
Akkoorden en bijzondere producten
Opleidingen en cursussen

Modus Vivendi is lid van het NVVK, BPBI en zijn NEN-8048 gecertificeerd op organisatie en medewerkers niveau. Modus Vivendi is in het bezit van een AFM-vergunning om bankrekeningen voor haar clienten te mogen afgeven.

Tevens detacheren wij goed geschoolde-, ter zake kundige- en gecertificeerde mensen die ons credo “mensen voor mensen” vertalen in concrete (bedrijfs)oplossingen. Dit kan voor kortere- en langere perioden.

Onze mensen maken vóór mensen processen inzichtelijk en uitvoerbaar. Onze mensen beschikken over de dynamiek, efficiëntie en know-how om direct tot een oplossing te komen en daardoor bij te dragen aan een doeltreffend bedrijfsproces op het gebied van schuldhulpverlening. En natuurlijk leveren wij ook mensen die gewoon keihard meewerken om achterstanden in te lopen.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Share this page