iris healthcare

Iris Healthcare is een gespecialiseerd adviesbureau binnen de zorgsector. Onze opdrachtgevers zijn besturen van ziekenhuizen of andere zorginstellingen. De basis is kwantitatieve onderbouwing van strategische beslissingen. Vertrekpunt is de markt waarin de organisatie opereert. Doel is besluitvorming en realisatie.

Door veranderingen in het Nederlandse gezondheidszorgsysteem hebben zorginstellingen in toenemende mate behoefte aan kwantitatieve onderbouwing van strategische beslissingen. Dit zijn veelal complexe vraagstukken, waarbij informatie uit verschillende delen binnen en buiten de organisatie met elkaar verbonden moet worden. Wij hebben rekenmodellen en databases ontwikkeld waarmee dat mogelijk is.

In de aanpak van onze opdrachten zijn wij pragmatisch, resultaatgericht met een focus op haalbaarheid. Met oog voor de verhoudingen binnen de organisatie en de belangen van de verschillende stakeholders. En met enthousiasme en humor.

Door de aard van de vraagstukken en de projectmatige aanpak is onze inzet per definitie tijdelijk van aard. Toch blijven wij met onze opdrachtgevers meedenken, ook als de opdracht is afgerond.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2008

Share this page