GURE GROUP AB

Hej, jag heter Carina Gure. Jag har under åren arbetat på några av Sveriges främsta reklambyråer. Erfarenheter som lagt grunden för min övertygelse om vikten av bra reklam för kunden och deras affär. Att ta fram kommunikation som gör det enklare för kunden att sköta sin affär. Att översätta företagens mål och strategier till varumärkesjobb, till kommunikation och ren produktion som ger resultat, det brinner jag för.

Sedan åtta år driver jag Gure Group AB – en ny form av reklambyrå i nätverksform. Vi har inget gemensamt kontor, utan vi har högt till tak, hela Sverige som arbetsplats. Jag har tagit med mig mina erfarenheter i rollen som ägare och idéskapande projektledare. Jag har produktionsledarerfarenhet, vilket underlättar den processen. Jag tycker om att jobba med strategier, ta fram nya koncept och se till att företagens mål och varumärke förpackas till stark kommunikation som berör och gör skillnad. Jag har samtidigt övergripande koll på budget, tidplan och service.

För övriga uppgifter sätts mitt personligt uppbyggda nätverk i arbete. Det består av ett 50-tal frilansande förmågor: strateger, kommunikatörer, kreatörer och designers vilka jag handplockar för den bästa lösningen för kunden. Dessutom finns ett stort leverantörsnätverk som kopplas in utifrån behov, t ex foto, film, radio, sociala medier, mässor, digitala lösningar etc. Vi samarbetar också med bolag som skapar leads på ett effektivt sätt.

Våra kunder får hjälp med varumärkets tydlighet, koncept, grafiska profiler, digitala kampanjer, PR, banners, handböcker, annonsering, pedagogiskt material, översättningar, textarbeten, design, sociala mediestrategier, webb, film, förpackningsdesign, illustrationer, foto, bildspel, radio, m m.

Gure Group i tre ord: Energi, Engagemang, Resultat.

Kika in hos oss guregroup.se. Eller kontakta mig på carina@guregroup.se 0739-282 005.
Vi ses! /Carina

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2008

Share this page