Tumble 'N Dry BV

Tumble 'N Dry is een hip, stoer en betaalbaar kinderkledingmerk. De kleding is lekker draagbaar en volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste trends. Tumble 'N Dry gelooft in design voor elke dag happinez! Gemaakt met positieve energie. Voor alle stoere kids!

De persoonlijkheid van Tumble 'N Dry wordt gekenmerkt door het idee dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en moet betaalbaar zijn voor iedereen. De liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert.

We make fun fashion. Wear it Fresh!

Tumble 'N Dry is gestart in 2007 en heeft de ambitie om een lifestylemerk te creëren dat hip, betaalbaar, stoer en actief is!

De T'ND collecties zijn verdeeld in de segmenten jongens en meiden. Voor beide segmenten hebben we Lo. collecties, verkrijgbaar in maat 62-92, Mid.. collecties, verkrijgbaar in maat 92-140 en Hi... collecties, verkrijgbaar in maat 116-176. Het merk is van oorsprong een Nederlands merk en tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 600 kinderkledingspeciaalzaken in Nederland, Scandinavië, België, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Libanon, Zwistersland en Rusland.

T'ND is een vriendelijk merk dat relevant is voor een grote doelgroep, het merk heeft een internationaal karakter en is aantrekkelijk in alle landen.

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2007

Share this page