One Perfect Day

One Perfect Day is dé webshop voor Bruids- en Avondmode & Accessoires. Het juiste adres voor chique gelegenheidskleding en accessoires, voor al uw speciale en feestelijke gelegenheden. Zeer exclusief en toch heel betaalbaar!

Heeft u binnenkort een feest, gala, bruiloft of gaat u binnenkort zelf trouwen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij streven ernaar om met kwalitatief goede producten, snelle service en aantrekkelijke prijzen u van dienst te zijn. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Bij ons slaagt u zeker van top tot teen!

Bruidsjurken, chique gelegenheidskleding, trendy avondjurken, galajurken, cocktailjurken, avondtasjes, haaraccessoires, sieraden en uitgebreide collectie bruidsaccessoires.

Wij kunnen goede kwaliteit tegen scherpe prijzen aanbieden omdat wij via internet verkopen en rechtstreeks inkopen bij de fabrikant . Daarnaast hebben we een uitgebreide voorraad, dus een snelle levering. Alle modellen zijn leverbaar in alle maten en álle gewenste kleuren. Heeft u een andere jurk in uw gedachten, bijvoorbeeld van een VIP, wij regelen het voor u binnen 5 weken. Helemaal op maat gemaakt en uw gewenste kleur. En dit alles maakt ons uniek!

U kunt bij ons op uw gemak 24 uur per dag online winkelen.

Wilt u toch langs komen om uw droomjurk te passen? Dat kan.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK!!

Dit doen we omdat we volledige aandacht willen besteden aan onze klanten en zorgen ervoor dat het een bijzondere ervaring wordt. U krijgt alle tijd en aandacht om verschillende jurken te passen in het bijzijn van uw vriendinnen en/of moeder. Natuurlijk zorgen wij voor een drankje en hapje.

Dus bel of mail ons om een afspraak te plannen.

Bekijk onze collectie en laat u verrassen! Heeft u een vraag, opmerking of wilt u ergens meer informatie over?
Mail dan naar kozeta@oneperfectday.nl of bel 0642735161.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2011

Share this page