Brockmeyer Vacaturemarketing

Brockmeyer is een onafhankelijke organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan een werving & selectiebureau en/of vacaturebank. Ook hebben wij bijvoorbeeld geen eigen vacaturebank. Ons plaatsingsadvies is dan ook op niets anders gebaseerd dan onze expertise en feitelijke statistieken. Wij werken samen met alle vacaturesites, nichesites, contentsites en social mediasites. Plaatsing gebeurt altijd onder úw naam en met úw logo. Zo blijft u herkenbaar tussen uw concurrenten.

Een vacature vervult u liefst zo goed en zo snel mogelijk. Daarom is onze dienstverlening gericht op kwaliteit en snelheid. Wij brengen elke vacature binnen 24 uur voor u online. Mail ons uw vacaturetekst en u ontvangt binnen 4 uur een plaatsingsadvies. Na uw akkoord plaatsen wij uw vacature binnen 24 uur op de geselecteerde sites. Bij Brockmeyer zijn de lijnen kort. Uw vaste contactpersoon reageert snel en adequaat op al uw vragen en opmerkingen.

Binnen Brockmeyer maken wij gebruik van onze eigen ontwikkelde unieke vacature benchmarksysteem Bcontrol. Hiermee kan je de in te zetten kanalen van een vacature vooraf vergelijken met de resultaten van de campagnes van soortgelijke vacatures, welke wij hebben gemanaged voor onze klanten. U kunt hierbij criteria van campagnes uit het verleden (bijvoorbeeld opleidingsniveau, regio, branche, functieprofiel etc.) ingeven om zodoende tot het beste advies te komen. Op deze manier weet u zeker dat het advies wat wij uitbrengen zal bestaan uit de meest effectieve wervingskanalen. Brockmeyer werkt als enige in Nederland samen met alle (vacature)sites.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2008

Share this page