SteffBoutique

SteffBoutique este un nou concept pentru femeile de succes!
SteffBoutique este marca proprie a croitoriei de lux StefiTex. Ne adresam acelei categorii de femei carora le place sa fie unice in vestimentatie si sa aiba mereu ceva nou. Puteti achizitiona produsele din magazinul nostru online. Principala noastră activitate este exportul și comercializarea produselor de îmbrăcăminte în țări precum Franța, Olanda, Japonia, Anglia și USA. Deși am pornit la drum în anul 2000 cu un capital minim și un număr de 4 angajați, firma STEFITEX a reușit să crească frumos. Ba mai mult, din 2001 și până în prezent ne-am clasat în top-ul microintreprinderilor din Iași, pe domeniul nostru de activitate.
Din punct de vedere al infrastructurii de grup reprezentăm o platformă industrială de 900 mp, 25 de angajați, având deasemenea contacte directe și stabile cu firme colaboratoare din zona Moldovei, realizând astfel lunar în jur de 7000 produse de îmbrăcăminte. Din punct de vedere logistic, printre sarcinile pe care și le asumă compania noastră se numără realizarea tiparelor, realizarea colecțiilor pentru clienții noștri, controlul strict al calității produselor cât și tot ceea ce ține de exportul acestora.
Pe agenda noastră de lucru se află multe proiecte dar cel mai important proiect tocmai și a făcut apariția. Și anume apariția mărcii noastre proprii, Steff Boutique. Deviza noastră este să descoperim cine suntem noi, femeile, de fapt și ce ne dorim pentru a fi unice.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2000

Share this page