iCentre

iCentre - de grootste Apple Premium Reseller in Nederland!

Deskundig advies
Op zoek naar de perfecte iPad, iPhone of Mac? Vertrouw op de expertise van iCentre. Wij hebben oor voor al uw wensen en geven professioneel en onafhankelijk advies.

Professionele en zakelijke gebruikers
iCentre is dé totaalaanbieder in zakelijke dienstverlening op Apple gebied. Wij creëren een toegevoegde waarde voor klanten doordat we no-nonsense advies geven, support bieden op IT-diensten, gebruikers ondersteunen en nieuwe technologieën toegankelijk maken. Bovendien kunnen wij nagenoeg alle Apple hard- en software uit voorraad leveren, evenals veelgebruikte randapparatuur.

Wij geloven dat Apple-producten inspirerend kunnen werken bij organisaties en educatieve instellingen. Daarnaast denken we dat de eenvoud en betrouwbaarheid die Apple-producten bieden, essentieel zijn om het maximale uit IT te halen.

iCentre heeft de afgelopen jaren een brede, zakelijke klantenkring uit verschillende sectoren opgebouwd. Denk hierbij onder andere aan universiteiten, reclamebureaus, adviesbureaus en multinationals. Onze persoonlijke benadering in combinatie met onze jarenlange ervaring, legt een solide basis voor een prettige en langdurige samenwerking.

Elke Mac, elke iPad
iCentre biedt het complete aanbod van Macs en iPads en een ruime sortering aan programmatuur, accessoires en laptoptassen. Alles wat u nodig heeft vind u op één adres.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

201-500

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

1988

Share this page