Hjørring Kommune

Som den anden største kommune i Nordjylland er Hjørring, med sine mere end 65.000 indbyggere, at finde centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa.

Kommunens mere end 6.000 ansatte arbejder kontinuerligt med at servicere områdets borgere og i særdeleshed virke som støtte og samarbejdspartner for et stort antal landbrug og virksomheder. Således trækker Hjørring Kommune også på en lang og stolt historie med agrikultur, handel og erhverv, kulturelle attraktioner, og en bestandig rivende udvikling.

Hjørring Kommune kan karakteriseres ved et varieret og udviklingsorienteret erhvervsliv, et veludbygget og driftigt handelsliv, flere større uddannelsesinstitutioner, en moderne infrastruktur med færgehavn og motorvej, store skove og smukke landskaber, lange hvide strande samt unikke kunstoplevelser, kultur og fritidstilbud for alle aldre.

Med kommunens 52 km kystlinje til Nordsøen og en af Danmarks syv største kommercielle havne, er Hjørring Kommune et infrastrukturelt kraftcenter for Nordeuropa, Skandinavien og Nordatlanten. Her udgår direkte forbindelser til Norge, Færøerne og Island, og et maritimt fokus har stor prioritet.

Hjørring Kommune er en erhvervsvenlig kommune med rigtig mange fordele for virksomheder - bl.a.:

• Støtte til Green-Tech-udvikling
• Mange byggemodne grunde i industrikvarterer
• God infrastruktur
• Støtte med viden og ekspertise
• Hjørring Kommune hjælper din virksomhed i kontakten til andre offentlige myndigheder

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

5001-10,000

Company type: 

Government Agency

Founded year: 

1243

Share this page