Mercator d.d.

Mercator, najboljši sosed.

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in v vsej regiji Jugovzhodne Evrope. Mercatorjeva gosta in razvejana maloprodajna mreža trgovin s ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje je najbližja kupcem v Sloveniji, Skupina Mercator pa deluje tudi v Srbiji in Črni gori. Svojim kupcem, ki nas dnevno obiskujejo, zagotavljamo več kot 40.000 vrst izdelkov dnevne rabe in skušamo čim bolje zadovoljiti njihove različne želje, okuse in potrebe.
Posebno pozornost posvečamo svežini in slovenskemu poreklu, zato na posebnih stojnicah in policah Iz domačih krajev s sporočilom Radi imamo domače zaokrožujemo ponudbo izdelkov vsakdanje rabe tudi s pristnimi domačimi izdelki slovenskih kmetij. Mercator pa nudi tudi tehnične izdelke za dom v trgovinah M Tehnika, program tekstila in kozmetike v trgovinah Maxi in Modiana, izdelek za šport in rekreacijo v trgovinah Intersport in goriva v samopostrežnih bencinskih servisih Maxen.

Naše obljube kupcem

1. Vrednost za denar
2. Lokalno
3. Najboljša ponudba
4. Najboljši v svežem
5. Najboljša storitev

V Mercatorju smo torej usmerjeni k uresničevanju vizije biti najboljši in najuspešnejši trgovec, nuditi najboljšo ponudbo, še posebej v svežem programu, vse pa ob najboljši storitvi za kupce in ob najboljšem razmerju vrednosti za denar.

najdete nas tudi na Facebook: www.facebook.com/mercator
najdete nas tudi na Twitter: www.twitter.com/mercator_sl
najdete nas tudi na Instagram: @mercatorslovenija

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

10,000+

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

1949

Share this page