net2change

Gennemfør bedre forandringer – og etableres en vedvarende konkurrenceevne! Lær hvordan du gør det!

Lær Ledelse af Forandring!

Ledelse af Forandring - viden om forandring er din adgang til gennemførsel af succesfulde forandringer.

Ledelse af Forandring udbygger din og din virksomheds kompetencer - sætter forandringen i system - hjælper dig med organisering, viden og forståelse om gennemførsel af din virksomheds forandring.

Viden om forandring overføres til dig og din organisation via fire sammenhængende læringselementer - Læring, Rådgivning, Netværk og Plan, som sikre at forandringen gennemføres, hvad enten du selv ønsker at gennemføre forandringen - eller du ønsker hjælp fra en erfaren konsulent.

De fire sammenhængende læringselementer:
• RÅDgivning - Du vælger selv om du vil have en erfaren konsulent til analysearbejdet eller om du selv ønsker at gennemføre analyserne.
• LÆRing - Forandringsledelsen ”klædes på” - gennem en individuel læreproces - til succesfuldt, at kunne gennemføre forandringen. Uddannelsen sker via Blended Learning som består af eLearning og en personlig mentor som sparring for den enkelte forandringsleder.
• NETværk - DIT NETVÆRK tilbyder fire medlemskaber med adgang til viden om forandring, som er GRATIS eller har kontingent.
• PLAN - Er den konkrete forandringsplan og medarbejdernes individuelle lærerproces.

Forandringsplanen er en komplet fleksibel step-by-step plan, sikre at organisationen selv kan håndtere forandring hurtigt og effektivt. Et lærings-designmodul sikre medarbejdere lære ”Det nye” og at det forankres i organisationen.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring arbejder med 18 nøgleområder og mere end 100 forandringsværkstøjer.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Partnership

Founded year: 

2006

Share this page