Professionals in Food

Professionals in Food wijdt zich exclusief aan het samenbrengen van Food professionals en organisaties in de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit een frisse aanpak: no-nonsense, open en duidelijk, mét specialistische marktkennis en soms creatieve oplossingen voor bezettingsvraagstukken.

Zo leveren wij binnen de QA ook tijdelijke interim oplossingen terwijl wij tegelijkertijd een vaste kracht zoeken voor permanente vervulling van de vacature. Zo mis je nooit een audit.

De werkvelden waarin wij opereren zijn QA, QC, laboratorium, proces- en productontwikkeling, operationeel- en accountmanagement. Binnen de levensmiddelenindustrie zijn wij dan ook van alle markten thuis. Wij werken op basis van werving en selectie, interim(management), detachering, uitzending en payrolling.

Wij nodigen kandidaten met een afgeronde opleiding in de levensmiddelen of het laboratorium uit zich aan te sluiten bij ons netwerk, zodat wij die mooie baan voor hen kunnen vinden. Voor ZZP’ers bieden wij regelmatig interessante (interim) opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter via een open sollicitatie op onze website www.professionalsinfood.nl!

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2010

Share this page