John van Waard Trainingen

INCOMPANY EN BEDRIJFSTRAININGEN
Medewerkers in eigen werkomgeving bijscholen verhoogt de motivatie, het plezier en daarmee de productiviteit! Incompanytrainingen, klassikaal of 1- op 1 trainingen. Met een sterk praktijkgericht trainingsaanbod kunt u niet om OLCT heen.

VOLWASSENENONDERWIJS
Onze opleidingen en trainingen zijn uitermate geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen. Of u zich nu wilt specialiseren in uw huidige functie, een erkend diploma wilt halen, of wilt terugkeren op de arbeidsmarkt. Wij werken hiervoor nauw samen met de Nederlandse Associatie voor Examinering.

ZZP-ERS
ZZP-ers zijn gebaat bij trainingen die ‘to the point’ zijn opgezet. Het kunnen combineren van apparatuur, boekhouding, MS Office en het werken in de cloud is een speerpunt.
Ook voor een totale begeleiding van A tot Z kan de ZZP-er bij ons terecht.

MAATWERK
Voor veel bedrijven, verenigingen en instellingen hebben wij oplossingen bedacht in met name MS Excel en MS Word. Hierbij valt te denken aan draaitabellen, financiële analyses, grafieken, makro’s en VBA, inhoudsopgaven, handboeken.

Specialisme in o.a.: MS-Word, Excel, Outlook, Powerpoint, MS Visio in alle MS Office versies 2003 - 2007 - 201 - 2013 - 2016 - 365, CRKBO Gecertificeerd, gelieerd aan de NL Associatie

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2007

Share this page