Swedish Radio Supply AB

Swedish Radio Supply (SRSAB) är ett ISO-certifierat trippel A-företag som grundades 1968 och har sedan dess jobbat med radiokommunikation. Vi är generalagent för Icom i Skandinavien och distributör av Sepura, DAMM och Frequentis i Sverige men jobbar också med en rad andra välkända och stora leverantörer.

SRSAB föddes ur ett genuint intresse för radiokommunikation. Detta intresse har allt sedan starten kommit att prägla hela vår verksamhet. Verksamheten och produktutbudet har hela tiden breddats och vi är idag en av de viktigaste spelarna inom radiokommunikation på den nordiska marknaden. Vi jobbar både med analoga och digitala lösningar för att kunna förse alla kunders behov.

SRSAB ingår i VHF Group som är en internationell koncern med säte i Oslo. Fokus för koncernen är hundra procent inriktat på radiokommunikation. Tillsammans med de olika systerföretagen har vi verksamhet och ett heltäckande partnernät i Sverige, Norge, Danmark och Polen samt exklusiva avtal med övriga nordiska länder och Baltikum. Något som ger dig som rör dig över gränserna unika möjligheter.

SRSAB är en helhetsleverantör med rätt leverantörer, rätt distributionskanaler och rätt partnernätverk. Det tillsammans med motiverad personal som besitter högsta kompetens klarar vi att leva upp till vår affärsidé - ”Att tillhandahålla kommunikationsutrustning och därtill hörande tjänster. Allt av högsta kvalitet och funktion.”

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

51-200

Company type: 

Public Company

Founded year: 

1968

Share this page