Cecot Formació

Som un dels centres de formació contínua, ocupacional i de perfeccionament professional més importants de Catalunya, i treballem per donar resposta als interessos formatius d'empreses i treballadors/es i apostem per la millora i el desenvolupament del teixit empresarial.

Dissenyem, desenvolupem i impartim una oferta formativa multisectorial coherent i pionera en relació a les demandes i necessitats del mercat laboral actual. Utilitzem una metodologia activa i participativa (learn by doing) que facilita la transferència de coneixements al lloc de treball i facilita l’adquisició significativa dels coneixements. La nostra oferta la presentem en diferents modalitats formatives: presencial, e-learning, distància i mixta, per adaptar-nos a cada usuari.

Cecot Formació és:

- Centre col·laborador del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i l'INEM, amb número de cens 0049
- Entitat organitzadora i gestora de la Fundació Tripartita para la Formación en el Empleo per a la gestió del crèdit de bonificació de les empreses des del 2004.

SERVEIS CECOT FORMACIÓ:
- Assessorament en formació
- Oferta formativa contínua
- Formació a mida incompany
- Gestió de la bonificació de la formació

ACREDITACIONS CECOT FORMACIÓ:
- Centre col•laborador ACTIC (acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació), amb número d’inscripció 0376).
- Centre certificador MICROSOFT TECHNOLOGY ASSOCIATE
- Centre certificador LINUX ESSENTIALS
- Centre oficial LPI (Approved Academic Partner)
- Centre de formació de personal de Seguretat Privada (INSTITUT DE SEGURETAT PUBLICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
- Centre de formació de Conductors de Transport per Carretera – CAP (DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Educational

Founded year: 

1978

Share this page