SRK Rechtsbijstand

Stichting SRK Rechtsbijstand voert onafhankelijk rechtsbijstand uit voor 7 verzekeraars.

- AEGON Schadeverzekering N.V.
- Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
- de Goudse Schadeverzekeringen N.V.
- ING Insurance Services N.V.
- JUWON Onderlinge Schademaatschappij U.A
- de Vereende schade- en verzekeringswerken N.V. (Rialto Verzekeringen)
- Zelf (Reaal Schadeverzekeringen N.V. handelend onder het merk Zelf)

Heeft u bij één van deze verzekeraars een rechtsbijstandverzekering afgesloten? Dan helpen wij u met al uw juridische vragen of problemen.

Onafhankelijk
Een verzekeringsmaatschappij biedt meerdere soorten verzekeringen aan. Hierdoor kunnen belangenconflicten ontstaan. Een verzekeraar mag daarom wel rechtsbijstandverzekeringen afsluiten maar niet zelf uitvoeren: dit doet SRK Rechtsbijstand voor de zeven genoemde leden.

Kwaliteit en klantgericht
SRK telt ruim 260 juridisch specialisten waarvan 60 advocaten die allemaal gespecialiseerd zijn in een specifiek rechtsgebied. Samen beheersen zij alle rechtsgebieden die onder een rechtsbijstandverzekering zijn gedekt.
Onze juristen krijgen voortdurend bijscholing. Daardoor blijven zij op de hoogte van veranderingen in de wet en kunnen ze u altijd de beste rechtshulp geven. Ons opleidingsinstituut is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.
Wij vinden het belangrijk om te weten wat er bij u, als klant, leeft. Daarom laten wij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

201-500

Company type: 

Non Profit

Founded year: 

1965

Share this page