Den Breejen Interim Management

Over:
Opgericht in 2012 is Den Breejen Interim Management, een doelgerichte en betrokken partner voor de bancaire sector!

Missie:
Den Breejen Interim Management is een onafhankelijke, betrokken en doelgerichte partner in business voor ondernemende (rabo)bank (-gelieerde) bedrijven. Dat met passie en ondernemerschap inspeelt op de behoeften van haar afnemers en zo maximaal toegevoegde waarde en partnerships creƫert.

Beschrijving:
Eigenaar Marck den Breejen is een doelgerichte en betrokken manager met aandacht voor kwaliteit. Bekend met de wereld van hypotheken en een nuchtere kijk op vermogen. Managementervaring in sales en operations met focus op Financieel Advies en Private Banking. Kan meebouwen aan de juiste strategie en deze doorvertalen naar de praktijk. Helpt medewerkers vraagstukken aan te pakken door doelgerichte coaching.

Allround inzetbaar. In het bezit van relevante Rabobankervaring en opleidingsvereisten op het gebied van: manager Financieel Advies, Manager Private Banking en Accountmanager Private Banking.

Daarnaast overtuigende resultaten geboekt bij opzetten en in het control brengen van intermediairdesken bij lokale Rabobanken.

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

1

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2012

Share this page