Nuvola.dk

Vi hoster dit økonomi system i Azure

Microsoft Azure - Navision hosting er en billig, sikker og fleksibel løsning for din virksomhed.

Vi er uafhængig leverandør og står for driften, backup m.v. af din hosted Navision løsning. I benytter stadig jeres eksisterende NAV Licens og vælger selv hvilken ERP/Konsulent i vil benytte til opsætninger og tilpasninger i NAV. Det kalder vi maximal fleksibilitet.

Vi tilbyder dansk support til virksomheden samt jeres NAV ERP/Konsulent.

Eu du eksisterende Navisionhus, og vil du tilbyde dine kunder en plads i Azure? Så kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde jer som partner.

Microsoft Azure - Navision hosting giver medarbejderne og eksterne samarbejdspartnere adgang til virksomhedens økonomisystem uanset hvor i verden i befinder jer, det kræver blot at der er online forbindelse. Løsningen er platform uafhængig, i slipper derfor for svære valg om hvilken operativ system i skal vælge. I lejer jeres løsning og betaler en fast pris hver måned. Vores løsninger er modulbaseret og tilpasset til jer, alt efter det behov i har - ingen udgifter til oprettelse pr. bruger.

Der kommer ingen uforudsete udgifter til servernedbrud, vedligeholdelse, opdateringer m.v. - her er der rigtig mange penge at spare! Virksomheden behøver derfor ikke at afsætte IT ressourcer til dette, og kan koncentrere sig om sin kerneforretning. Drift og sikkerhed ligger hos Microsoft og vi tager en backup dagligt som i naturligvis selv har adgang til at administrere.

Hvad er Microsoft Azure?

Azure er Microsofts egen cloud service der hostes på flere datacentre i hele verdenen.

Azure kan anvendes fra hvilket som helst styresystem, på den enhed du ønsker. Det er maximal fleksibilitet. Når du anvender Microsoft Azure - Navision hosting vil du kunne tilgå dit system når som helst og hvor som helst. Microsoft garanterer en oppetid på 99,95%.

Kontakt os idag og hør hvilken løsning vi kan tilbyde din virksomhed

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Partnership

Founded year: 

2015

Share this page