DIKW Intelligence

DIKW is een onderneming die bestaat uit een aantal kernactiviteiten op het gebied van informatiemanagement.

• DIKW Intelligence levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van informatiemanagement voor effectieve bedrijfsbesturing. De naam DIKW is afkomstig van het Data tot Informatie naar Kennis en Wijsheid paradigma.

• DIKW Academy is het opleidingsinstituut waarin informatie gerelateerde opleidingen worden gegeven. Veelal gaat het hier om kennis die niet direct uit boeken te halen is en daarom daadwerkelijk bijdraagt aan de effectiviteit van de cursist in zijn of haar werkomgeving.

• DIKW Services geeft uitvoering aan de exploitatie van business Intelligence systemen voor opdrachtgevers.
In DIKW’s visie is data één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen die wanneer optimaal benut van grote toegevoegde waarde kan zijn voor een organisatie. DIKW helpt u de kracht van uw informatie te benutten en te vergroten. Met de juiste inzet van uw informatie verhoogt u de effectiviteit en efficiency. Wij noemen dit het Intelligence proces en dit levert u Kennis en Wijsheid.

DIKW staat voor vakmanschap en ondernemerschap. Dankzij de ruime ervaring in het vakgebied, persoonlijke betrokkenheid en toewijding leveren onze consultants keer op keer vakmanschap. Continue investering in kennis, ondernemerschap en innovatie staan centraal bij DIKW.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2007

Twitter: 

Share this page