Artis Bio Tech

Implantologie, regenerare osoasă și chirurgie orală – domeniile noastre de expertiză
Cei peste 20 de ani de experiență în domeniul implantologiei ne recomandă ca partener potrivit pe termen lung.

Aproape de perfecțiune – sloganul companiei Artis – subliniază misiunea care ne-a ajutat să devenim lideri de piață: aceea de a furniza produse avansate, de a-i convinge pe pacienți despre importanța alegerii produselor originale și de a oferi o gamă completă de servicii de nivel premium, pe care clienții noștri fideli le așteaptă de la un partener adevărat.

Distribuitor de sisteme de implanturi și instrumentar stomatologic, Artis este partenerul de încredere al specialiștilor din domeniul stomatologiei încă din anul 2006. Compania a început prin a importa și a distribui sistemul de implanturi dentare Alpha Bio pe piața din România, ulterior îmbogățindu-și portofoliul cu încă patru game de produse: implanturi Nobel Biocare, biomateriale Geistlich, instrumentar Aesculap și Meisinger, toate produse de clasă premium.

DESCOPERĂ PUTEREA INOVAȚIEI

Cel mai important atu al produselor noastre este calitatea acestora. Am ales cele mai bune materiale, de la lideri din domeniul implantologiei, care întruchipează standarde înalte, procese elaborate de fabricație și echipament ultra-modern, reunite cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Materiale care revoluționează, simplificând munca practicianului.

PARTENERIAT, NU DOAR FURNIZARE

Relația dintre Artis și clienții săi este un apropiată, iar compania caută în permanență soluțiile cele mai bune la nevoile acestora. Suntem furnizorul la care orice specialist trebuie să apeleze dacă dorește să țină pasul cu evoluția din domeniul medicinei dentare, pe care îl cunoaștem îndeajuns de bine încât să oferim un suport real, de maximă relevanță.

http://www.artisbiotech.ro

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Public Company

Founded year: 

2006

Share this page