BMO Global Asset Management (EMEA) - Nederland

BMO Global Asset Management is een innovatieve vermogensbeheerder die op elke situatie goed en snel inspeelt. Meer opties, meer dienstverlening en meer manieren om met beleggen succes te boeken.

Het niveau en het bereik van onze dienstverlening doet recht aan onze zeer uiteenlopende klantenkring, van institutionele beleggers tot adviseurs en particuliere beleggers. Wij streven naar consequente resultaten. Dat doen we met maatwerk: producten en oplossingen waarmee onze klanten hun doelstellingen kunnen realiseren.

Onze klanten krijgen toegang tot ons brede scala aan producten en oplossingen in onze vier belangrijkste beleggingscentra – Londen, Toronto, Chicago en Hongkong. Ook hebben zij toegang tot expertise van onze gespecialiseerde beleggingsteams en -boetieks (Pyrford International, LGM Investments, Monegy, TCH). In het totaal hebben wij € 212 miljard aan vermogen onder beheer en hadden wij eind september 2016 ruim 1.500 beleggingsprofessionals in dienst. Onze moedermaatschappij is BMO Financial Group, een grote financiële instelling in Noord-Amerika.

Voor meer informative verwijzen wij u graag naar onze website: https://bmogam.nl/

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

10,000+

Company type: 

Public Company

Share this page