Fysieke Training Groningen

Goede prestaties in de sport zijn de beloning voor hard werken op basis van een goed doordacht trainingsplan. Sterk zijn, fit zijn en bestand zijn tegen zware belasting kan in een wedstrijd het verschil zijn tussen winst of verlies.
FTG stimuleert sporters, selecties van sportverenigingen en trainers/instructeurs van sportorganisaties tot deze prestaties door (sportspecifieke) krachttrainingsprogramma’s en deskundigheidsbevordering.

FTG biedt individuele sporters een op maat ontwikkeld totaalprogramma gericht op krachttraining, een persoonlijk voedingsschema en mogelijk een ondersteuning van het voedingspatroon met voedingssupplementen. Ook is het mogelijk een traject voor revalidatietraining te volgen.
FTG kan voor talentvolle jeugdige sporters van sportverenigingen groepskrachttrainingen verzorgen en een bijdrage leveren aan een optimale periodisering van het seizoen.
Daarnaast richt FTG zich op deskundigheidsbevordering van trainers/instructeurs. Op basis van specifieke wensen kan een cursusprogramma worden samengesteld. Niets is voor een trainer/instructeur mooier dan dat een goed doordacht plan ook daadwerkelijk die resultaten geeft waar je samen met je sporters voor bent gegaan. Een plan ontwikkelen vraagt veel kennis en deskundigheid. FTG helpt daarbij.

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2008

Share this page