MKB HuisJuristen B.V.

MKB HuisJuristen is reeds vele jaren de juridische kennispartner voor ondernemers in het MKB. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de verschillende soorten juridische problemen die kunnen voorkomen bij een MKB’er. Wij zijn bekend met recente juridische ontwikkelingen en wetten die gelden voor ondernemers. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaringen, hebben wij veel tevreden MKB’ers als klant.

Onze juridische oplossingen

MKB Huisjuristen kan u bij allerlei soorten juridische problemen bijstaan. Of het nu gaat om het screenen van contracten, een ontslag of reorganisatie, geschillen met (ver)huurders of gemeentes die dwarsliggen bij een vergunning. Onze ervaren juristen helpen u de juridische kwesties op te lossen. Vaak zonder rechterlijke procedure maar wij procederen ook als het niet anders kan.

Ook voor particulieren

Onze juristen staan ook particulieren en werknemers met juridische kwesties bij. Wij ondersteunen u als particulier met raad en daad. Dit kan gaan over uw ontslag, een probleem met uw woning of het niet nakomen van gemaakte afspraken. Wij lossen het samen met u op. Praktisch en tegen een gunstig uurtarief.

Betaalbaar en praktisch juridisch advies

Onze ervaren juristen zijn experts in de rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn. Wij helpen ondernemers en ook soms particulieren met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies zonder verborgen kosten.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.
Bel 088 – 629 00 72 of mail uw vraag.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2005

Share this page