Oldenburg Consulting

Hvad hjælper vi med?

Oldenburg Consulting henvender sig til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, hvor vi hjælper danske virksomheder med at skabe resultater i forhold til vækst, nye kunder og bedre tal på bundlinien. Vores opgave er at forbinde brands, forretning og mennesker gennem mobilisering af kundeoplevelser og kampagner.

Vi hjælper alle der har et behov og går ind der, hvor mødebooking kan skabe værdi for det pågældende firma. Ikke alle brancher egner sig til mødebooking, men vi kommer med forslag og råd til alternative tiltag inden for salg og marketing i de rette medier.

Hvad tilbyder vi?

Vores kernekompetence er telemarketing og mødebooking, leadgenerering, servicekald og generel rådgivning til erhvervslivet. Oldenburg Consulting arbejder bl.a. med B2B mødebooking, leadgenerering, telesalg, samt undervisning i telemarketing/mødebooking. Som din eksterne samarbejdspartner sørger vi for, at jeres pipeline får tilført nye kundeemner, og at du får åbnet dørene ude i erhvervslivet.

Hvordan differentierer vi os fra andre virksomheder i samme branche?

Oldenburg Consulting består af et team af modne mennesker med lang erhvervsfaring, også på ledelsesplan. Vi tror ikke på halvhjertede løsninger, uanset opgavens omfang. Vi engagerer os helhjertet; det giver os glade og tilfredse kunder på den lange bane. Vores tilgang er uhøjtidelig, men med fokus på de konkrete opgaver. Oldenburg Consulting ved, hvad der kræves og kan omsætte tekniske egenskaber til konkrete budskaber, der giver værdi for et potentielt kundeemne, og dermed vækst på det ønskede marked. Kort sagt – vi hjælper med at højne kundetilfredsheden, får sat fokus på de vigtigste kerneaktiviteter i din virksomhed, samtidig med at vi får strømlinet jeres arbejdsprocesser og øget produktiviteten. Det er den mest sikre vej til større indtjening.

Specialties

Mødebooking, Leadgenerering, Kampagner, Salgsstrategier

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Self Owned

Founded year: 

2010

Share this page