Brinker Feel Good Carpets

BRINKER FEEL GOOD CARPETS is in het midden/hogere segment een zeer betaalbaar kwaliteitsmerk. Door ons vakkundig design-team en eigen hoogwaardige productie komen wij tot een uitstekende kwaliteit aansprekende karpetten. In De Woonindustrie presenteren wij bijzonder fraaie karpetten in vele dessins, kleuren en maten. Collecties Natural, Cosy, Glossy, Vintage, Graphic en Steps+Tones. Afwijkende maten zijn mogelijk. Brinker ontwikkeld ook maatwerk private label collecties. Er wordt uitsluitend geleverd via exclusieve partners.

Ons team heeft met veel bezieling gewerkt aan nieuwe, aansprekende collecties.
Wij presenteren u bijzonder fraaie kwaliteitskarpetten in veel dessins, kleuren en maten.

De BRINKER FEEL GOOD COLLECTION heeft nu 50 modellen in ruim 200 gevarieerde dessins en prachtige kleuren. De natural carpets blijven erg populair; in deze stijl is nu nog meer keuze. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Door ons vakkundig design-team en eigen hoogwaardige productie komen wij tot een uitstekende kwaliteit karpetten. Onze handgemaakte karpetten worden vervaardigd van de beste garens.

Onze producties in Europa, India en Marokko zijn maatschappelijk verantwoord en hoogwaardig. De basismaterialen scheerwol, katoen, viscose, banaan-zijde, sisal en koeienhuid zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Onze collecties zijn overwegend handgeweven en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is ook een mooie selectie handgetuft en handgeknoopt. En speciale karpetten van 100% viscose in vintage-look, originele koeienhuid en patchwork gerecyclede tapijten.

BRINKER FEEL GOOD CARPETS is er voor elke lifestyle in elke woonomgeving.

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2002

Share this page