Uturn Company A/S

Uturn Company hjælper små og mellemstore virksomheder, som er i økonomiske vanskeligheder, med at komme tilbage på ret kurs. På den måde sikrer vi værdier og arbejdspladser, og der skabes grobund for fornyet vækst.

Vi skaber overblik og tro på fremtiden
Vi hjælper med at skabe overblik over virksomheders økonomi og drift, så situationen kan stabiliseres. Etablerer en oversigt over muligheder og begrænsninger. Dernæst arbejder vi på at fremskaffe den nødvendige kapital, og vi udstikker en plan, som virksomheden kan følge for at skabe fornyet vækst. Vi klæder ledelsen på til de nye udfordringer, tilbyder alt fra coaching til at træde midlertidigt ind i ledelsen, når det er nødvendigt.

Har virksomheden brug for nye investorer
Det kan være hensigtsmæssigt at få yderligere ansvarlig kapital, få en ekstern investor med på holdet. Uturn Company har et omfattende netværk af investorer, som kan hjælpe med at tilføre virksomheden ny kapital og relevante kompetencer.

Lad os hjælpe din virksomhed i tide
Hvert år må for mange virksomheder desværre dreje nøgle om på grund af økonomiske udfordringer. Nogle virksomheder står ikke til at redde, mens andre kunne have klaret skærene, hvis de havde fået ekstern rådgivning i tide.

Den gode nyhed
Den gode nyhed er, at mange virksomheder står til at redde, hvis der gribes ind i tide. Ofte viser et eksternt blik på virksomheden, at det er få håndtag, der skal drejes på, for at komme tilbage på sporet.

Skal vi hjælpe din virksomhed?
Hvis din virksomhed har økonomiske udfordringer, er du meget velkommen til at henvende dig til os for en diskret, uforpligtende snak om vores muligheder for at understøtte din virksomhed.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Partnership

Founded year: 

2013

Share this page