The Pop-Up WineBar

41 prachtige wijnen en slechts 32 dagen om te komen proeven.

The Pop-up Wine Bar opent tijdelijk haar deuren. Amsterdam is tot 23 december 2011 de plek in Nederland voor iedere wijnliefhebber. Via een uniek tapsysteem kunnen de allermooiste wijnen gewoon per glas (en zelfs per slok!) geproefd worden. Het zijn 41 prachtige wijnen en slechts 32 dagen om dit te beleven. Er is een kleine kaart met passende gerechten en mooie kazen, vleeswaren, vis en sushi.

Kom binnen in het bijzondere wijnhuis en laat je verrassen. Bestel een glas wijn of vraag eerst om een professioneel advies. Neem met een mooi glas witte, rode of rosé wijn plaats op de bank in de woonkamer, ga lekker aan de grote keukentafel zitten of val neer in de TV-hoek. Met bubbels in bad, ook dat kan in het wijnhuis! Roken en wijn is een aparte combinatie; roken in bed ook. Daarom kun je bij wijze van grote uitzondering in het wijnhuis roken in de slaapkamer. Het gebeurt allemaal.

Waar in het centrum de wijnbar precies zit laten we nog even in het midden. Maar zodra het open is, kom dan snel want we zijn al weer op weg naar de volgende bestemming voor je het in de gaten hebt.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

2-10

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2011

Share this page