YaWorks

YaWorks ziet zichzelf vooral als een partij die senioriteit, kennis en vaardigheden biedt in de drie aandachtsgebieden Virtualisatie, Netwerk en Storage. YaWorks weet als geen ander dat de drie genoemde speerpunten ook door de convergerende oplossingen in de markt, steeds nader tot elkaar komen en op veel vlakken al sterk geïntegreerd zijn.

YaWorks ziet in de markt, bij klanten en bij de leveranciers steeds meer bewegingen ontstaan die de ingezette ICT middelen efficiënter moeten inzetten. Als gevolg hiervan worden de budgetten verkleind. YaWorks is van mening dat door slimme samenwerkingsverbanden tussen partners en de klanten waar YaWorks diensten levert, een synergie kan bereiken waar zowel de partner als klant beide voordeel van zullen ondervinden.

Doordat YaWorks de kennis van haar professionals middels opleidingen, een test- en opleidingen lab, kennissessies en partner programma’s op peil houd, is YaWorks bij uitstek de partner welke maatwerk oplossingen kan ontwerpen en operationaliseren
YaWorks heeft de partner status bij NetApp verworven.

Visie
YaWorks wil de grootste en beste kennisorganisatie zijn, nationaal en internationaal, op het gebied van Netwerken, Storage en Virtualisatie door middel van een focus op lange termijn relaties met alle stakeholders van het bedrijf. YaWorks wil de nummer 1 werkgever en kennispartner zijn met toegewijde samenwerking met zijn werknemers, klanten en alle relevante vendoren.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

51-200

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2008

Twitter: 

Share this page