Dynateam Danmark

Vi tror på, at vi kan hjælpe dig med at skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed.

For os er alle kunder unikke i den måde, som de arbejder på i forhold til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Derfor er de interne systemer, metoder og processer også unikke således, at virksomheder kan være både produktive, og samtidig med at deres kunder kan serviceres effektivt.

Vi sætter derfor altid kundens behov i centrum, og er eksperter i at skabe unikke løsninger indenfor Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM, Business Intelligence og IT-infrastruktur. Kort sagt gør vi en dyd ud af at hjælpe dig og din virksomhed med at holde styr på hele din forretning.

Vi rådgiver virksomheder med at optimere interne og eksterne processer, og arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe unikke Microsoft løsninger, hvor vi samtidig sikrer succes i implementeringen, ved grundig gennemgang, af alle de nye processer.

Som totalleverandør indenfor IT-løsninger hjælper vi ligeledes med at løfte jeres IT-infrastruktur med henblik på serviceeftersyn, driftsaftaler samt hardware- og IT-komponenter.

Dynateam er én af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse. Med 3 afdelinger fordelt i Kolding, Odense og Herlev er vores afdelinger altid klar til at hjælpe dig. Med vores store netværk af troværdige samarbejdspartnere hjælper vi private såvel som offentlige virksomheder og organisationer, med en stabil og tilpasset løsning til jeres specifikke behov.

✔ Certificeret Microsoft Dynamics Guld Partner

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

51-200

Company type: 

Partnership

Founded year: 

2010

Share this page