RIHO Climate Systems

RIHO Climate Systems ontwerpt, produceert en installeert klimaatsystemen voor vloer, wand en plafond. Realiseert energiezuinige klimaatdaken en oplossingen voor warmte-/koude opwekking, activeert betonkernen en biedt moderne opritverwarmingsystemen. Het comfort dat U zoekt.
Altijd en overal.

Vloerverwarming
RIHO Climate Systems installeert elke week zo’n dertig systemen voor vloerverwarming en –koeling. We adviseren installateurs en architecten, maar tevens ondernemers of facility managers bij publieke instellingen over systeemkeuze, technisch ontwerp en bestek. Onze gespecialiseerde expertteams zorgen voor snelle montage. Maatwerk, met hoogwaardige systemen en producten die een ongekend lage faalkans garanderen.

Verdelers
De uitvinding van een nieuwe generatie verdeler stond in 1984 aan de wieg van RIHO Climate Systems. Sindsdien hebben we in onze eigen productiefaciliteit tientallen verdelers ontworpen. Steeds duurzamer, efficiënter, beter.

RIHOCELL
RIHO Climate Systems heeft in heel Nederland een reputatie opgebouwd met RIHOCELL droogbouwsystemen. Deze innovatieve prefab-oplossing voor vloeren, wanden en plafonds bestaan uit gipsvezelplaten van 18mm waarin een aluminium kernleiding is gemonteerd. RIHOCELL verwarmings-/koelingsmodules zijn geschikt voor renovatie- en houtskelet-bouwprojecten.

Naregeling
Beschikt u over een klimaatsysteem vloerverwarming of vloerkoeling, dan levert een goed ingeregeld bedieningssysteem meerwaarde. RIHO Climate Systems biedt bedrijfszekere, bedrade én draadloze regelsystemen die naar behoefte zijn uit te breiden.

Domotica Delta Dore
RIHO Climate Systems is sinds 1 januari officieel distributeur van de domotica van het Franse Delta Dore in Nederland. Smart home-oplossingen die we graag met u delen. De domotica van dit Franse familiebedrijf geldt als zeer vooruitstrevend, duurzaam en betrouwbaar. U automatiseert er alles mee. Echt alles.

Meer weten? kijk op www.rihoclimatesystems.nl voor meer informatie!

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

1984

Share this page