Autohopper

Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder is het autoverhuurbedrijf voor ondernemers die van gemak en een scherpe prijs houden. De verhuur vestigingen bevinden zich in de kernen en aan de randen van de steden en dorpen. Met ruim 100 verhuurvestigingen in NL zijn we altijd dichtbij. Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen voor een gericht mobiliteitsadvies.

Zelf starten met je eigen autoverhuurbedrijf?
Overweeg je de dienstverlening van je bedrijf te professionaliseren of uit te breiden? Al eens gedacht aan professionele autoverhuur? Aansluiten bij de Autohopper formule is dan zeker een interessante optie!

Autohopper is...
...de laagdrempelige, vrolijke, vriendelijke en gemakkelijke formule die gericht is op 't verhuren van auto's aan consumenten en lokale MKB bedrijven. Autohopper biedt vooral echt goede service en kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs.

Autohopper biedt de automotive-ondernemer...
... een sterke formule met volledige ondersteuning op het gebied van (online) marketing;
... toegang tot een innovatief reserverings- en planningssysteem;
... nieuwe (lease) auto's met korte looptijden tegen uiterst scherpe prijzen;
... extra inkomsten, nieuwe klanten en winst tegen zeer lage kosten en inspanningen.

Autohopper zoekt...
... succesvolle en actieve ondernemers die in hun eigen werkgebied een nieuwe markt op willen bouwen met professionele autoverhuur en daar goede rendementen uit willen halen!

Interesse om naast je huidige bedrijfsactiviteiten een eigen verhuuractiviteit te starten onder de vlag van Autohopper? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! Al meer dan 90 automotive ondernemers zijn je voor gegaan.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

2011

Share this page