Van 't Riet

Van ’t Riet heeft sinds 1993 een sterke reputatie opgebouwd als onafhankelijk financieel advieskantoor in Noord-Holland noord. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenen, vermogensplanning maar ook consumptief en hypothecair krediet, een makelaarsservice, sparen en beleggen. Voor wat betreft hypotheken werken wij samen met De Hypotheker, een onafhankelijke franchiseketen. Voor de ondernemers gaat er daarnaast speciale aandacht uit naar: pensioencommunicatie, employee benefits en integraal advies; onafhankelijk van de branche.

Ambitie
Wij willen onze relaties inzicht geven in hun financiële situatie en in de keuzemogelijkheden om hun doel te bereiken; een evenwichtige verzekeringsportefeuille opbouwen die risico’s verantwoord afdekt zonder een zware premielast.

Met andere woorden: wij willen onze relaties financieel ontzorgen.

Wij zijn ons er van bewust dat financieel advies niet iets is waar een ieder dagelijks mee bezig is. Wij verplichten ons daarom het adviestraject zo duidelijk mogelijk te maken. Niet alleen de wet stelt hoge eisen aan onze deskundigheid, wij doen dit zelf ook.

Van ’t Riet staat voor een onafhankelijk advies, persoonlijk contact en een transparant en duidelijk verhaal.

Specialties : 

Status: 

Operating

Industries: 

Employee Count Range: 

11-50

Company type: 

Privately Held

Founded year: 

1993

Twitter: 

Share this page